Over ons

Welkom bij Veeveiling.nl! Dé online markt om vee te veilen. Wij brengen op unieke wijze veehandelaren en veehouders, vraag en aanbod bij elkaar. U heeft niet langer alleen de juisten contacten nodig. Internet geeft u toegang tot het kwalitatief beste vee. Wees effectief en efficiënt in het handelen van vee. Bied mee of bied aan!

Meer informatie

Jarenlang was het een begrip in Nederland. Vee veilingen. Op centrale plaatsen kwam vee vanuit het hele land bij elkaar. Nieuwe eigenaren konden na sluiting van de veilingen hun aanwinsten direct meenemen. Een efficiënte en slimme manier om aan nieuw vee te komen.
Een aantal grote ziekte-uitbraken, zoals de MKZ-uitbraak, zorgden ervoor dat vee veilen moeilijker werd. Veterinaire regels werd strenger. Zoveel vee bij elkaar brengen werd verboden. Hierdoor raakte veilen in de vergetelheid. Het was niet langer de beste manier van veehandel.
Daar brengt Veeveiling.nl verandering in. Wij zetten het vee veilen opnieuw op de kaart in Nederland. Online verkoopt of koopt u gemakkelijk, betrouwbaar en snel uw vee.

Kijkdagen en kwaliteit
Veeveiling.nl waarborgt de kwaliteit van het vee voor u. Er kunnen kijkdagen georganiseerd worden. Wanneer u dit wenst en wanneer dit mogelijk is, kunt u uw eventuele aankoop komen bekijken. Het vee blijft op stal om rompslomp te voorkomen.
Daarnaast moeten aanbieders en bieders vóór registratie akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Zo beschermen we de kwaliteit maar ook koper en verkoper.
Wij garanderen een goede, snelle en veilige koop.

Missie en visie

  • Veeveiling.nl heeft een groot aanbod. Wij bieden dat ene specifieke koppel vee, of juist meerdere koppels van de populaire soort. Hier vindt u wat u zoekt.
  • Veeveiling.nl heeft meerdere bieders. Hier kunt u meerdere aanbiedingen ontvangen. U hoeft, als verkoper, niet langer het eerste het beste bod te accepteren. Door het grote aantal bieders haalt u het beste uit uw vee.
  • Veeveiling.nl staat voor toegankelijkheid. Door deze onlineveilingen heeft u niet langer per se de juiste contacten nodig. Heeft u een oude computer of juist de nieuwste smartphone in bezit? Voor iedereen is het beste vee beschikbaar.
  • Veeveiling.nl staat voor minder rompslomp. Wij helpen bij het vinden van het kwalitatief beste vee voor de juiste prijs. Zonder al het papierwerk van een gewone veiling.